logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Cross 30E

Automatizare de mare putere pentru porti cu greutatea de pina la 3000 kg

pdf

cross30eAutomatizarea pentru porti culisante Cross 30 este ideala pentru utilizarea in conditii de trafic intens la sisteme cu greutati pina la 3000 kg.
Avantajele majore ale acestui actuator sunt: 

  • Instalarea rapida si usoara si durata mare de viata (5 ani cu 600 deschideri/ zi)
  • Dotarea cu capat de cursa magnetic
  • Carcasa frontala detasabila, facilitind mentenanta si accesul la componente
  • Placa electronica inclusa
  • Motor cu deblocare cu cheie in cazul caderilor de energie electrica
  • Gama mare de accesorizare pentru actionarea automatizarii (fotocelule, cartela, etc)
  • Optiunea de deschidere partiala pentru pietoni
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.