logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Usi antifoc batante

Usi antifoc cu ante batante

Usile rezistente la foc tip sunt usi metalice pe balamale, intr-un canat sau doua canate, pline sau vitrate, usi rezistente la foc 30, 60 si 120 minute dupa criteriile de etanseitate si izolare termic: EI 30, EI 60 si EI 120.
Usile rezistente la foc sunt de doua tipuri, in functie de grosimea canatului, de toc, de grosimea tablei, si au  dimensiunile:

  • cu un canat:

- latime: min. 500 mm – max. 1350 mm,  inaltime: min. 1750mm – max. 2250mm

  • cu doua canate:

- latime: min. 1200 mm – max. 2000mm, inaltime: min. 1750mm – max. 2250mm

sau

  • cu un canat:

- latime: min. 500 mm – max. 1340 mm,  inaltime: min. 1750mm – max. 2670mm

  • cu doua canate:

- latime: min. 800 mm – max. 2540mm, inaltime: min. 1750mm – max. 2670mm

Grosimea acestor tipuri de usi este de:
– 50 mm pentru usile rezistente la foc 30 min si 60 min
– 60 mm pentru usile rezistente la foc 120 min.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.