logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Sprint

Automatizari comfortabile de dimensiuni si greutate reduse

pdf

sprintDestinat utilizarii in context rezidential, modelul de usi automate batante Sprint este dotat cu o baterie suplimentara in interiorul automatizarii care are un comutator ON/OFF foarte usor accesibil. Trecerea dintr-un loc in altul devine un proces practic si comfortabil. Se pot selecta modurile “Low Energy” sau “Push and Go”: functia “Low Energy” permite inchiderea si deschiderea la viteza mica si cu consum redus de energie – o functie esentiala in prezenta persoanelor cu dizabilitati motorii.

Functia Push and Go este o dotare standard indispensabila acolo unde se doreste deschiderea automata printr-un impuls manual initial. Practic, sigur si fiabil: modelul Sprint are in dotarile standard un sistem anti-impact care constituie un plus la nivelul de siguranta, fiabilitatea se reflecta prin aceea ca automatizarea functioneaza chiar si in cazul unei pene de curent.

Acestea si alte caracteristici distinctive fac din Sprint una dintre cele mai performante automatizari pentru usi batante in sectorul rezidential. Push and Go - Ajunge un impuls manual pentru ca usa sa se deschida automat
Low Energy - Deschiderea si inchiderea se fac la viteza redusa si cu consum mic de energie.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.