logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

WEL

O gama de usi automate cu o arie larga de aplicatii

pdf

welWel este o automatizare cu patru variante:

• Wel E: are deschidere motorizata si inchidere cu arc
• Wel M: este indispensabila in cazul unor conditii de mediu exigente (de exemplu usi de exterior)
• Wel S: este indicata atunci cand usa trebuie inchisa in cazuri de caderi de curent
• Wel F: se foloseste pentru usile rezistente la foc

Inovatoare, multi-functionale, solide, versatile si silentioase: Wel sunt noile automatizari pentru usi batante. Aceasta gama prezinta o serie de trasaturi distinctive care o recomanda pentru utilizarea intr-o gama larga de contexte operationale. Robusta, rezistenta si silentioasa, gama Wel poate fi folosita si pe usi cu doua canate sincronizate (functionare tip “Master-Slave”), o solutie optima pentru zone cu trafic intens. Designul de o eleganta rafinata contribuie la suma de calitati.
Wel se aliniaza celor mai stricte standarde europene in domeniu.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.