logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Traffic

Viteza si fiabilitate

pdf

trafficUsile cu impachetare rapida Traffic sunt flexibile si solide, asigurand fiabilitatea pe termen indelungat. Robusta si de incredere, Traffic este usa inteligenta pentru intrari de dimensiuni medii si mari.
Fiind compusa dintr-o cortina flexibila cu sectiuni modulare si insertii de structuri tubulare metalice rezistente, modularitatea cortinei permite o varietate mare de aranjamente pentru oricare din suita de aplicatii. Traffic arata o mare flexibilitate in functionare, aceasta fiind realizata prin legaturile flexibile dintre sectiunile cortinei, iar intre sectiunile de poliester avand si sectiuni transparente din PVC.
Cortinele sunt disponibile in versiunea standard de rezistenta la vant, dar in functie de necesitati se pot livra si cortine cu o resistenta marita la vant.
Instalare usoara si rapida: grinda transversala montata deasupra tocurilor viguroase face ca instalarea usii sa fie foarte usoara. Toate mecanismele de transmisie sunt inchise si protejate. Sistemul electric cu fire polarizate asigura o conectare sigura si facila.
Siguranta si fiabilitate mare: Structura integrata robusta a Traffic-ului poate face fata unei functionari extreme. Sistemul de deschidere de urgenta disponibil pe ambele parti ale usii asigura redeschiderea semi-automata a usii actionand sistemul cu contragreutati.

 

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.