logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Smart Reset

Cortina cu autoreparare

pdf

smart resetSmart Reset este cel mai modern tip de usa industriala rapida a carui particularitate consta in cortina autoreparabila: deplasarea cortinei in afara profilelor, datorata unor eventuale utilizari eronate se remediaza printr-o manevra extrem de simpla, automata, de inchidere - deschidere.

Usile rapide din gama Smart Reset se pot furniza in doua variante: Basic si Comfort, prezentind o serie de caracteristici tehnice fara egal:
  • structura metalica din otel zincat la cald, disponibila in culorile din gama RAL cu vopsire epoxidica in cuptor, cu finisare lis, sau otel inox satinat. Structura include si tamburul zincat de rulare a cortinei si montantii verticali cu ghidaje de rulare cu auto-lubrifiere, montate pe un sistem de arcuri cu functie de amortizare.
  • optional, carcasa pentru tamburul de rulare
  • dispozitiv electronic desiguranta pentru inversarea miscarii la detectarea unui obstacol
  • motorizare pentru trafic intens, trifazic la 400V, cu capat de cursa si electrofrina de stationare
  • dispozitiv de deschidere manuala cu manivela
  • sistem "inverter" pentru reglaje diferentiate ale vitezei, accelerarii si frinei
  • cortina flexibila, dintr-o singura bucata, din poliester cu autostingere (clasa 2)
  • rezistenta la circulatia aerului si la vint pina la 120 km/ h

 

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.