logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Lisbon

Etanseizare perfecta

pdf

lisbonLisbon este usa perfecta pentru spatiul in care munciti – e ideala pentru etanseizarea spatiilor de tranzit, se adapteaza oricaror cerinte impuse de instalare si optimizeaza la maxim spatiul din interior.
Lisbon are doua configuratii: cea de dimensiuni medii si cea de dimensiuni mari, cu panouri izolate din otel.
Pentru a alege solutia corecta de instalare si pentru a verifica in componenta usii prezenta tutror acesoriilor standard si optionale, va rugam sa consultati documentatia tehnica si sa cereti informatii privind standardele de securitate, un subiect de importanta majora in toate proiectele.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.