logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Pervaze interioare pvc

Variante decor cu caracter robust - uşor de curăţat, durabile şi personalizate

pervaze interioarepdf

Pervazele noastre interioare sunt uşor de întreţinut şi completează toate sistemele de ferestre. Prin paleta largă de culori, pervazul interior devine un element decorativ personalizat. Utilizarea acestora este posibilă atât la construcţii noi, cât şi la proiecte de reabilitare.

Pervazul interior combină varietatea de decoruri pentru toate stilurile de amenajare cu un concept robust şi uşor de întreţinut. Prin adâncimile diversificate de la 100 la 650 mm sunt acoperite aproape integral toate modalităţile de instalare.  Proprietăţi:

  • Dimensiuni disponibile 100 mm- 650 mm
  • Lăţime vizibilă / faţă: 40 mm
  • Grosime: 20 mm
  • Lungimea de montaj posibilă max. 3m
  • Stabilitatea termică: -30 °C până la +60 °C
  • Foate bune propietăţi de izolare
  • Material ignifug
  • Suprafaţa exterioară: rezistentă la zgârieturi, rezistentă la abraziune şi lumină
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.