logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Brillant – Design pentru case pasive

Primul sistem de profile din PVC pentru uşi de intrare certificat pentru case pasive

Brillant-Design case pasive

O casă pasivă este pe fondul creşteri costurilor de energie, o invesţie rentabilă, deoarece atât vara cât şi iarna nu sunt utilizate resursele clasice energetice. REHAU a reuşit să obţină primul sistem de uşi de intrare certificate pentru case pasive şi care şi-a dovedit utilitatea pe piaţa de profil. Cu sistemul de profile Brillant-Design şi un panou de umplere Clima-Class, nu numai valorile necesare de izolare termică sunt realizate, dar în acelaşi timp, face posibilă libertatea de proiectare.  

Proprietăţi:

  • Adâncime constructivă: Sistem de profile de 70 mm, construcţie finală de 92 mm
  • Număr de camere: 4 camere în canat, 5 camere în ramă
  • Izolare termică: Ud = 0,78 W/m²K (cu panouri de umplere incorporate)
  • Certificat de Institutul pentru Case Pasive din Darmstadt drept “Componente adecvate pentru case pasive” valabil cu panourile de umplere Clima-Class
  • Permeabilitatea la aer: clasa 3 conf. EN 12207
  • Etanşeitatea la averse: până la clasa 9A conf. EN 12208
  • Garnitură de etanşare pe 3 niveluri la nivelul pragului

 

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.