logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

M 23000 FORESTAL-usi

pliant

 

M23000 FORESTAL este noul raspuns al Alumil oferit cererii de sisteme cu bariera termica cu dubla deschidere. Reuneste 20 de ani de experienta si know-how tehnologic in designul sistemelor arhitecturale, si transforma calitatea constructiei din aluminiu intr-o estetica clasica a lemnului.

Caracteristicile produsului
Izolare termica de inalta clasa cu poliamida din fibra de sticla polimerizata PA6.6, la 24 mm in toc si 20mm in cercevea (conform DIN52619-3, UR = 1.6 W/m2k Grupa 1.0)
Grosime sporita a profilului pentru constructii robuste de o mare rezistenta
Profile de cercevea si de toc multi-camerale
Profil din aliaj special adaugat aripii tocului, facandu-l imposibil de trecut in tentativele de efractie
Garnitura de etansare centrala multi-camerala ce contribuie la o izolare termica mai buna
Partile din lemn si aluminiu sunt conectate cu accesorii din plastic, permitand o circulatie a aerului printr-un gol de 5 mm, in acest fel protejand elementele din lemn de condens
Mecanism de dubla deschidere de 16 mm din otel aplicat pe cercevea.
Permite geamuri de pana la 32 mm

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.