logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

S300 Delux Alutherm

s300deluxaluthermAcest sistem foloseste usi glisante cu bariera termica, grosimea foii mobile fiind de 38mm. Sistemul de inchidere foloseste perii Hi-fin si garnituri EPDM, iar accesoriile sunt si ele prevazute cu bariera termica.
Liniile acestui model sunt delicate si pot fi usor asortate cu accesorii deosebite.
Profilul de toc este astfel conceput incat include o cale de rulare din otel inoxidabil pentru o miscare cat mai usoara a foilor mobile si pentru a suporta greutati de maxim 240kg.

 

Descarca pliantul
pliant

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.