logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Dealeri

Vrei sa fii dealer autorizat Geiger Fenster?

 

Geiger Company cauta dealeri sau colaboratori in vederea comercializarii produselor fabricate de noi in toate orasele din Romania. Cu experienta a 14 ani de productie de tamplarie din pvc si aluminiu, la ora actuala in Romania detinem un nume puternic , avand in portofoliu un numar complect si vast de profile PVC REHAU si de aluminiu -SCHUCO, ALUMIL, BALKAN, PROFILCO si clienti multumiti de serviciile noastre.

Pentru dealerii autorizati Geiger Fenster oferim:

  • soft de calcul al tamplariei PVC pentru ofertare, gratuit
  • termene de livrare intre 5-10 zile
  • preturi de fabrica (producator) si discount-uri.
  • livrare in toata tara
  • cataloage de produse gratuit
  • mostre de promovare gratuit
  • consultant tehnic de specialitate personal
  • departament ofertare si preluare comenzi

Pentru mai multe detalii completati formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

Toate rubricile sunt necesare

Pentru mai multe informatii contactati-ne la nr. de tel: 0722 612 079

CERINTE pentru a fi dealer:

-         Societate comerciala sau o persoana fizica autorizata care detine un spatiu comercial proprietate personala sau in chirie.

-         Sa aveti o echipa de montaj pentru tamplarie

Produse

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.