logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Despre noi

Scurt istoric al firmei

sediu

Societatea comerciala GEIGER COMPANY a fost infiintata in 1999, avand ca obiect de activitate productia si montajul de tamplarie termopan din profile de aluminiu si pvc REHAU.Spatiul in care s-a inceput activitatea a fost de cca. 60 mp cu un nr.de 4 angajati. În scurt timp produsele “Geiger fenster” au reusit sa-si câstige un loc important pe piata de profil, lucru realizat prin crearea unei echipe din oameni cu experienta productiva, prin formarea si inocularea unei culturi si viziuni organizationale axate pe inovatie, notorietate, reputatie, imagine, care a permis obtinerea unui standard de calitate inalt, demonstrat si prin statutul de partener autorizat REHAU.

In anul 2001 societatea a cumparat un teren pe care exista un atelier de 120 mp, atelier care in anul 2005 datorita cererii tot mai mari de pe piata constructiilor nu mai putea satisface nevoile societatii fiind transformat in atelier de productie pentru tamplarie de aluminiu iar pentru tamplaria din pvc s-a construit in acelasi an o hala noua de 800 mp, compartimentata in spatiu de productie si depozite de materiale care respectau un flux tehnologic adecvat pentru acea perioada.

In perioada 2006-2007 s-au achizitionat utilaje de ultima generatie de la URBAN Germania, realizand in paralel o noua linie tehnologica adaptata noilor utilaje , reusid astfel sa facem fata unei cereri cu o dinamica de crestere constanta si o diversificare permanenta a sortimentatiei.

Totodata in 2007 sa efectuat implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001-2000 oferind astfel o garantie in plus privind calitatea produselor marca ”Geiger fenster”, prin monitorizarea stricta a trasabilitatii in procesul de productie. Odata cu diversificarea si marirea portofoliului de produse s-a marit si arealul de vanzare, astfel incat au fost dezvoltate parteneriate comerciale tot mai numeroase cu firme de constructii si dealeri noi din tara precum si deschiderea de showroom-uri proprii.

Toate acestea au dus la mentinerea cresterii productiei si a cererii, fapt cere ne-a obligat ca in anul 2009 sa demaram o noua investitie reprezentand constructia unei hale de productie pentru tamplarie pvc cu suprafata de 1400 mp, care sa finalizat in 2010, precum si mutarea atelierului de tamplarie de aluminiu intr-un alt amplasament cu o suprafata de 400 mp.

Pentru a satisface cerintele partenerilor nostri din strainatate ( Germania, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda), dar si cele prevazute de legislatia in domeniu din Romania si U.E. , sa finalizat in 2009 certificarea conformitatii produselor CE fabricate de Geiger fenster.

In anul 2010 s-a efectuat reactualizarea Sistemului de Management al Calitatii conform ISO9001-2008.

In anul 2011 am ajuns sa avem un personal de aproximativ 60 de angajati cu o medie de varsta de 31 ani, un parc auto pentru montaj si transport care acopera in totalitate nevoile societatii.

In prezent toata productia este comercializata sub brandul “Geiger fenster & turen systeme”.

Prioritatea strategiei de dezvoltare viitoare consta în diversificarea permanenta a ofertei de produse si cresterea continua a arealului de desfacere , prin incheierea de noi parteneriate comerciale cu societati de constructii, dezvoltatori imobiliari, dealeri precum si cu acei clienti care doresc produse de o calitate si un design deosebit.

Produse

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.