logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

GENEO INOVENT

Un climat plăcut și sănătos în locuința Dumneavoastră

pdf

geneo inoventFerestrele eficiente din punct de vedere energetic, cu sisteme moderne de etanșare, contribuie într-o mare măsură la reducerea costurilor de încălzire: se închid foarte etanș și aproape că nu permit de loc autoventilația prin rosturile existente între rama și canatul ferestrei. În special în cazul clădirilor noi sau la renovarea  faţadei unui imobil se poate observa faptul că structurile pereților sau ale tavanelor, precum și sistemele termoizolante sunt aproape perfect etanșe. O ventilație corespunzătoare este importantă, mai ales pentru asigurarea unui climat sănătos și plăcut la interior. Aerul interior viciat, umed trebuie înlocuit cu altul proaspăt și uscat, în caz contrar existând riscul formării condensului și mucegaiului. Cu ajutorul sistemului GENEO INOVENT are loc un schimb corespunzător și constant al aerului, atunci când este cazul, fiind garantată calitatea excelentă a acestuia.

Ventilație eficientă, adaptată necesităților

Sistemul inovator este compus din două ventilatoare conjugate, fiecare fiind integrat lateral în rama  ferestrei. În timp ce unul dintre ventilatoare absoarbe aerul interior viciat și îl ghidează spre exterior, cel de-al doilea aspiră aerul proaspăt din exterior și îl introduce în încăpere. Ventilatoarele sunt aproape invizibile și nu influențează nici aspectul, nici dimensiunile ferestrelor.

În cazul ventilației clasice, se pierde o mare cantitate de aer încălzit, și deci de energie. Cu noul sistem, această situaţie este evitată. Aerul este ghidat printr-un schimbător de căldură integrat, fapt ce permite recuperarea energiei termice în proporție de până la 68% și reducerea consumului de energie.

Panou de comandă inteligent

O componentă importantă a sistemului GENEO INOVENT este panoul de comandă inteligent care monitorizează permanent cantitatea de CO2 și umiditatea aerului din încăpere. Sistemul de senzori aduce automat cantitatea de aer schimbat  la valorile stabilite, nivelul maxim de 30 de metri cubi de aer pe oră și fereastră asigurând o calitate ridicată a aerului din încăpere. Astfel, calitatea aerului din interior este menținută la un nivel constant, fără ca beneficiarul să fie nevoit să acţioneze în acest sens. Ecranul tactil integrat permite, atunci când este necesar, renunțarea la modul automat și adaptarea procesului de ventilație la cerinţele individuale ale utilizatorului.

GENEO INOVENT, sistemul de ventilație integrat în rama , acționat în funcție de necesitate, cu recuperare eficientă a energiei termice, stabilește noi tendințe în domeniul tehnologiei de ventilație.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.