logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Avantaje

Sistemele EuroFox ofera toate avantajele unei fatade ventilate asigurand un mediu interior confortabil - consolele cu dimensiuni diferite permit utilizarea unor termoizolatii de grosimi diferite si un spatiu de ventilatie mai mult decat necesar .

Izolatie termica - la caldura

In anotimpurile calduroase impiedica eficient acumularile de caldura in spatiul interior asigurand un climat placut si costuri reduse de climatizare.

Izolatie termica - la frig

In anotimurile friguroase micsoreaza pierderile de caldura din spatiul interior reducand costurile energetice de incalzire.

Protectie la umezeala

Fatada ventilata protejeaza peretii cladirii de umezeala, cea mai mare parte a apei de ploaie se scurge pe fatada iar apa intrata prin rosturi va fi eliminata prin efectul ventilatiei . Astfel peretii cladirii raman permanenti uscati evitandu-se degradarea lor datorata umezelii.

Difuzia vaporilor de apa

Fatadele ventilate permit difuzia vaporilor de apa prin pereti cladirii evitandu-se si pe aceasta cale degradarea lor din cauza umezelii

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.