logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Placari interioare

Placarea peretilor interiori este de asemenea o placare ventilata. Pentru aplicatia de INTERIOR exista doua serii de produse TRESPA, respectiv TRESPA VIRTUON si TRESPA ATHLON.

Desigur ca se pot folosi si produsele destinate aplicatiilor exterioare din grupa TRESPA METEON cu atat mai mult cu cat decorurile sunt diferite ca regula si in multe cazuri exista o rezerva de material neutilizata de la realizarea fatadelor.

Calitatea materialului este ca si la produsele METEON standard si FR (fire-retardant)

TRESPA VIRTUON

Seria moderna contine:

  • culori uni,
  • culori uni metalizate,

Suprafata placajului poate fi lisa sau texturata in mai multe variante, SILK, ROCK, BARK, RIBBON, SATIN + la cele metalizate GRID, DIAMOND, RHINO.

Grosimi standard: 8,10,13, mm cu unele diferentieri functie de tipul texturii

Formate: 3050x1530 ; 2550x1860; 3650x1860 mm

Placile VIRTUON au o suprafata extrem de fina si impermeabila, foarte usor de curatat si dezinfectat, ceea ce le confera calitati ideale pentru aplicatii in care igiena primeaza ( spitale de ex) dar si pentru aplicatiile care presupun un trafic mare ( cladiri publice, terminale de transport , magazine …)

Aceste calitati se obtin datorita includerii in procesul de fabricatie a procedeului EBC ( similar METEON)

TRESPA ATHLON

Seria clasica, contine:

  • culori uni,
  • decoruri tip lemn,
  • alte decoruri specifice TRESPA

Suprafata placajului este de tip QUARTZ si CRYSTAL MATT

Grosimi standard: 6,8,10,13,16,20 mm cu unele diferentieri functie de tipul suprafetei

Formate: 3050x1530 ; 2550x1860; 3730x1860 mm

Placile ATHLON au o suprafata dura bazata pe rasini melaminice oferind calitati exceptionale de rezistenta la impact si zgariere. Avand in vedere si calitatile generale de rezistenta la umezeala si la agentii chimici de curatire si dezinfectie placile de TRESPA ATHLON sunt foarte potrivite pentru aplicatiile susceptibile actelor de vandalism ( spatii publice, gari, coridoare de spital ... )

Rugam sa ne consultati pentru:
  -   obtinerea de informatii, prospecte, cartele de culori
  -   modalitatile de prelucrare si fixare a placajului pe perete

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.