logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Marchize

copertine2Copertinele retractabile sunt solutii de umbrire exterioara pentru ferestre si usi putand fi adaptate atat la locuinte cat si la spatii comerciale sau institutii. Materialul constituient reflecta razele solare asigurand o reducere a temperaturii de pana la 30% (in functie de tonul de culoare reducerea temperaturii este de 20% pentru culori deschise, 20-30% pentru culori medii si 30% pentru culori inschise).

Copertinele au atat un rol de umbrire cat si un rol estetic oferind un plus de stil cladirii pe care sunt montate. In general copertinele comercializate pot fi impartite in:

- copertine pentru fatade - sunt folosite in principal cu rol decorativ si secundar pentru umbrire;

- copertine retractabile - sunt folosite pentru umbrirea teraselor, balcoanelor, feretrelor. Permit un unghi de inclinare al bratelor intre 0 si 90 de grade iar actionarea lor este in principal conceputa pe sistemul cu manivela. Pentru copertinele de dimensiuni mari se pot monta si motoare electrice care faciliteaza miscarile acestora.

- copertine cu caseta - sunt folosite pentru umbrirea spatiilor foarte mari cum sunt terasele de exemplu. Copertinele cu caseta se monteaza de obicei simetric in forma de "V intors" pentru a avea si rol de evacuare al apei rezultate de la ploi.

Pe langa exemplele de mai sus pot aparea si copertinele basculante si pergolele.

copertine3

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.