logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Automatizare pentru obloane Radius

Performante maxime la dimensiuni reduse

obloaneautomateConfort, siguranta, versatilitate – dimensiuni reduse, performanta de top
Mic, discret si silentios, Radius este sistemul de automatizare ideal care foloseste mecanisme simple de parghii pentru a actiona rolete si obloane. Poate fi incastrat in zid sau ascuns sub ramele ferestrei.
Sistemul poate fi aplicat si unor structuri deja existente si sa ramana aproape invizibil, multumita dimensiunilor sale reduse si carcasei galvanizate.

  • Adaptbilitate: bratele mecanice pot fi ajustate datorita structurii speciale, astfel incat Radius se muleaza pe orice dimensiune de perete si pe o diversitate de forme de balama.
  • Siguranta: este extrem de sigur, fiind alimentat la un voltaj scazut (12V)
  • Simplifica: Radius poate fi operat prin instalarea unei unitati de control pe perete sau prin telecomanda.Toate unitatile de control pot fi gestionate prin conectarea lor la un singur dispozitiv centralizat.
Inapoi la categoria de produse

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.