logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Alta 18E/18VE

Porti industriale cu greutati de pina la 1400 kg pe canat


alta18eSistemul este alcatuit dintr-o placa de baza autoportanta din otel zincat pe care se fixeaza un stilp elegant din aluminiu, vopsit standard in gri sau anodizat, dar cu posibilitatea de vopsire la cerere in oricare dintre culorile din gama RAL.

Placa suporta reglaje de pina la 200 mm pe inaltime, pentru a se adapta instalarii pe sisteme autoportante.
Motoreductorul, placa electronica, fotocelulele LAB4, dispozitivele pentru marginea de siguranta etc. se afla toate in interiorul coloanei de aluminiu, astfel incit montajul si mentenanta sint foarte rapide si comode. Motorizarea este fixata pe placa de baza, putind fi furnizata si fara carcasa de aluminiu.

Inaltimile disponibile sint: 1200 – 1600 – 1800 – 2300 mm, cu motoreductor CROSS 18E sau CROSS 18VE (versiuni cu capete de cursa magnetice sau interne cu suruburi)


Produsul nu este disponibil din stoc, doar la comanda!

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.