logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Cross 18/19

Automatizare pentru porti cu greutate de pina la 1800 kg pe canat

pdf

cross18-19Automatizarile Cross 18/ 19 sunt capabile sa controleze structuri de diverse marimi, diferite intensitati de trafic si conditii atmosferice instabile, asigurand intotdeauna conditiile optime de siguranta a utilizarii, functionalitate si rezistenta.
Gama Cross acopera un intreg evantai de nevoi personale, comerciale sau industriale

  • Design rafinat
  • Lampa optionala
  • Panou de comanda incorporat cu o gama larga de functii si cu receptor cu 4 canale
  • Carcasa din ABS rezistenta la schimbarile meteo
  • Motor cu encoder - incetinire pe capete de cursa, deschidere partiala pietonala, kit tractiune lant (optional)
  • Sistem anti-inghet NIO (optional)
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.