logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Sistemul de pavat terase

pavat teraseGenerează spaţii de libertate – RELAZZO, terasa

pdf

Cu sistemul de pavare terase RELAZZO de la REHAU, spaţiul Dvs. în care vă petreceţi timpul liber poate fi configurat aşa cum vă doriţi. Fie că preferaţi linia simplă, modernă, fie eleganţa atemporală – RELAZZO este expresia perfectă a individualităţii şi a lifestyle-ului. Sistemul de pavare terase convinge nu numai prin aspectul său sofisticat, ci şi printr-o senzaţie tactilă deosebită, chiar şi după ani de utilizare zilnică.

O terasă este expusă constant variaţiilor meteorologice. Ploaia şi umiditatea solicită componentele din lemn, radiaţiile solare afectează stabilitatea culorii. După doar câteva luni designul şi funcţiile pardoselilor convenţionale pot fi afectate în mod semnificativ - acest lucru se reflectă în plăci deformate sau rupte, respectiv decolorarea nuanţei originale.

Pentru a evita acest lucru, REHAU a reinterpretat materialul WPC (Wood-Polymer-Composite) şi a dezvoltat propria reţetă în forma materialul de înaltă tehnologie RAU-WOOD. Acesta conferă terasei durabilitate şi o rezistenţă superioară.

Design şi culoare

Şase tonuri de culoare şi două suprafeţe aparte conferă o libertate maximă de configurare a terasei.


Calitate de excepţie

Materialul inovativ high-tech, RAU-WOOD este deosebit de durabil şi poate fi foarte uşor prelucrat.


Rezistenţa

Soluţie ecologică durabilă, rezistenţă la alunecare, îşi păstrează forma şi culoarea, fără a trebui să investiţi timp preţios în îngrijirea acestuia.

Configurator on-line

Planificaţi-vă terasa cu configuratorul online:sfaturi pentru proiectare, calculul materialelor necesare ş.a.simplifică planificarea.

Sprijin competent

Informaţii cuprinzătoare sub forma filmelor de instalare şi a instrucţiunilor de montaj completează oferta de servicii..

Montaj simplu

Sistemul bine gândit accelerează şi uşurează lucrările de montaj inclusiv pentru meseriaşul amator.

 

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.