logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 28.NI

Solutie economica pentru elemente glisante

Sistemul neizolat termic Royal S 20N ofera o solutie economica pentru elementele glisante de interior si acolo, unde nu este necesara izolarea termica.

ASS28ni

Schüco ASS 28.NI  Privire de ansamblu

latimi vizibile inguste ale ramei cercevelei
Folosirea maxima a spatiului datorita cercevelei glisante
Profile din aluminiu special pentru constructiile interioare
Folosire confortabila datorita manerelor cu posibilitate de incuiere
Libertate mare de creatie datorita compatibilitatii de sistem; este posibila combinarea cu supralumina si parapet

Sistemul Royal S 20N faciliteaza deschideri mari datorita sinei triple de rulare, de exemplu pentru iesiri pe terase si balcoane. Combinarea cu supralumina si parapet face posibila particularizarea constructiilor inclusiv pentru interioare.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.