logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 32 SC

Elemente glisante izolate termic pentru constructii de locuinte

Sistemul Royal S 24 ofera o solutie inteligenta de ferestre si usi glisante, economisind spatiu : de exemplu, cercevelele se pot glisa intr-un spatiu inglobat in perete. Rezultat: folosirea optima a spatiului la deschiderea completa a usii. O solutie ideala in special pentru locuinte.

ASS32

Schüco ASS 32 SC  Privire de ansamblu

  Latimi vizibile inguste ale ramei cercevelei
  Folosirea maxima a spatiului datorita glisarii in perete
  Spatii mari de trecere
  Profile din aluminiu solide si  izolate termic
  Folosire confortabila datorita manerelor cu posibilitate de incuiere
  Libertate mare de creatie datorita compatibilitatii de sistem; este posibila combinarea cu supralumina si parapet

Sistemul Royal S 24 faciliteaza deschideri mari datorita sinei triple de rulare, de exemplu pentru iesiri pe terase si balcoane. Combinarea cu supralumina si parapet face posibila particularizarea constructiilor inclusiv pentru interioare.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.