logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 70 FD

Elemente pliant-glisante pentru exterioare

Cu ajutorul constructiei pliant-glisante izolate termic Royal S 70F, peretii vitrati pot fi deschisi aproape complet. Pachetul de cercevele se pliaza simplu spre interior sau exterior si se deplaseaza spre dreapta si / sau stanga. Cercevelele ruleaza sigur si aproare silentios pe carucioarele superioare, fiind ghidate in partea inferioara.

ASS70

Schüco ASS 70 FD  Privire de ansamblu

  Profile din aluminiu stabile si izolate termic
  Manere confortabile cu posibilitate de incuiere
  Finisare durabila a suprafetei
  Se poate opta pentru o protectie fonica superioara
  Culori diferite ale profilelor pentru interior si exterior (suprafata vopsita electrostatic sau eloxata)
  Montarea diferitelor baghete de vitrare
  Se poate folosi si pentru vitrarea de balcoane

Elementele se pliaza simplu in pachete inguste si se deplaseaza in lateral - rapid si compact. Astfel se obtine o legatura perfecta intre exterior si interior. Royal S 70F poate fi combinat fara probleme cu alte sisteme Schüco.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.