logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 102.NI

Eleganta absoluta si ventilatie imbunatatita

Aerisirea eficienta in fatadele High Tech nu este o problema cu ferestrele cu deschidere in plan paralel Schüco AWS 102.NI Suparafete mari de deschidere asigura ventilatia optima.

AWS102ni

Schüco AWS 102.NI  Privire de ansamblu

  • se poate folosi in constructii sistem FW 50+ / FW 60+ si FW 50+SG

  • deschidere manuala sau electrica

  • optional cu senzor de inchidere

  • economic d.p.d.v. al spatiului: elementul mobil nu se deschide in interior

  • cercevele livrabile in diverse variante

Sistemul inovativ pentru ferestre se poate integra in geometria fatadei fara a o modifica din punct de vedere vizual.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.