logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 57 RO

Ferestre de acoperis pentru luminatoare si sere

Noul sistem pentru ferestre de acoperis Schüco AWS 57 RO ofera o multitudine de posibilitati de utilizare si montaj: in constructie izolata sau super-izolata (.HI) si cu o deschidere pana la 90°, sistemul poate fi integrat in instalatii de dezfumare, vitraje oblice de suprafata mare si luminatoare cu inclinari de la 7° pana la 75°, precum si in toate sistemele pentru sere de la Schüco.

AWS57ro

Schüco AWS 57 RO  Privire de ansamblu

  deschidere pana la 90°
  se poate monta pe inclinari de la  7° la 75°
  vitraje de von 26 – 48 mm: Stufengläser, sticla speciala sau vitraje cu jaluzele integrate
  mai  multe variante de design: tocuri mai joase sau mai inalte, cercevele cu suruburi vizibile sau prindere invizibila, forme trapezoidale 
  etansare pe trei nivele
  constructie izolata termic, si in varianta cu izolatie superioara (.HI) 
  deschidere manuala sau cu actionare cu motor  
  protectie antiefractie: WK2 (balamale ascunse) 
  verificat conform  NRWG dupa EN 12101-2

Sistemul pentru ferestre de acoperis Schüco AWS 57 RO ofera siguranta de sistem, in combinatie cu sistemele pentru pereti cortina SMC 50, FW 50+, FW 60+, constructii aplicate FW 60+ AOS si FW 60+ AOT.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.