logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 60 BS

Noua solutie pentru constructii bloc

AWS60 BS0 000 440x440Cu sistemele bloc de la Schüco se realizeaza ferestre cu aspect deosebit de elegant, fara cercevele vizibile. Aceasta varianta atractiva de design, la care tocul exterior acopera complet cerceveaua ferestrei, ofera suprafete mari de sticla delimitate de rame deosebit de inguste.

Schüco AWS 60 BS Privire de ansamblu

constructie bloc cu cercevea ascunsa cu adancime de 60 mm
sisteme de ferestre cu adancime de 60 mm si izolare termica superioara
latimi vizibile inguste, de la 67 mm
aspect filigranat, transparent
baghetele pentru prinderea sticlei nu sunt vizibile

 

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.