logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 60.HI

Schüco AWS 60 este sistemul de ferestre clasa compact, la care toate componentele provin din aceeasi sursa: profile, feronerie, garniture si materiale de montaj.

AWS 60neu

Schüco AWS 60.HI  Privire de ansamblu

    • solutii speciale
    • sisteme de ferestre cu izolatie superioara (HI) cu 60 mm adancime
    • sortiment variat de profile , inclusiv cu design deosebit
    • solutii pentru usi de balcon si terase fara praguri cu deschideri oscilo-batante, in unul sau doua canate
    • compatibile cu programul pentru usi Schüco ADS

 

 

 

 

 

Cu AWS 60.HI Schüco ofera un produs pe masura cererii pietei, calitatea obisnuita a produselor sale cu un raport excelent costuri/fiabilitate si costuri reduce de investitie.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.