logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 65 RL

Datorita conturului exterior tesit sistemul de ferestre Schüco AWS 65 RL este cel mai indicat pentru renovari si ferestre cu estetica deosebita.

AWS65Schüco AWS 65 RL Privire de ansamblu

· Serie cu design deosebit cu contururi tesite pentru un aspect deosebit al ferestrelor, cu caracteristici bune de izolare termica

· Izolare termica imbunatatita la 65 mm adancime

· Profile de toc cu latime vizibila de la 51 mm latime vizibila

· Profile de cercevea cu latime vizibila de la 33 mm

· Montanti cu latimi vizibile de la 76 mm
pana la 250 mm

· Compatibile cu programul Schüco pentru usi

· Latimi vizibile mici, de la 59 mm

· Sortimet bogat de profile

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.