logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 70 ST.HI

Pentru cladirile clasice, sistemul Schüco AWS 70 ST.HI ofera un aspect optic atractiv, asemanator constructiilor din otel.

AWS70Schüco AWS 70 ST.HI Privire de ansamblu

serie design cu contur exterior profilat cu aspectul ferestrelor vechi, din otel

aspect unitar si la interior datorat baghetelor profilate

izolare termica imbunatatita la 70 mm adancime

profile de toc de la 51 mm latime vizibila

profile de cercevea de la 33 mm latime vizibila

montanti cu latime vizibila de la 76 mm pana la 250 mm

compatibile cu programul Schüco pentru usi

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.