logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 70 WF.HI

Sistemul Schüco AWS 70 WF.HI a fost creat in mod special pentru pentru executia economica a benzilor de ferestre. Sistemul de fatade din ferestre se bazeaza pe sistemul bloc Schüco AWS 70 BS.HI. Fatada din ferestre ofera numeroase posibilitati de design cu variante pentru capace, montanti pentru rezistenta statica si aspectul unei fatade montant-rigla cu latimea vizibila de 50 mm.

AWS70wfSchüco AWS 70 WF.HI Privire de ansamblu
special pentru executia economica a fenzilor de ferestre - aspectul de fatada rigla/montant Speziell
numeroase variante constructive, montanti pentru statica si capace decorative
se bazeaza pe cercevelele seriei bloc Schüco AWS 70 BS.HI
aspect filigranat, transparent si deschis

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.