logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco AWS 75.SI

Sistemul pentru ferestre Schüco AWS 75.SI imbina excelenta izolare termica a ferestrelor din PVC si lemn cu avantahele unice ale aluminiului : durata mare de viata si robustete , latimi vizibile mici, si design divers, realizabil in fomate mari, tranparente. Cu adancimea constructiva de doar 75 mm, acest sistem de ferestre are o gama vasta de aplicatii si se cupleaza perfect cu sistemul Schüco pentru usi.

AWS75

Schüco AWS 75.SI  Privire de ansamblu

  • excelenta izolare termica la adancimea profilului de 75 mm: Uf de la n 0,9 la 1,6 W/m²K

  • zona izolatoare extinsa, bare izolatoare din spuma

  • garnitura de mijloc optimizata, coextrudata

  • un nou principiu de izolare termica in falt 

  • sortiment bogat de profile

  • compatibile cu programul Schüco pentru us

Combinat cu feroneriile ascunse Schüco AvanTec si Schüco TipTronic sistemul Schüco AWS 75.SI raspunde si celor mai inalte exigente din punct de vedere al designului si confortului.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.