logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO Royal S 70DH

Ferestre antiglont

Royal S 70DH este seria de profile pentru constructii de ferestre izolate termic si antiglont, care sunt confectionate din profile si sticla grele speciale. Latimile vizibile si caracteristicile calitative corespund bineinteles celor ale sistemelor conventionale.

royals70

SCHÜCO Royal S 70DH  Privire de ansamblu

Adancime de constructie de 82 mm
Aripi coplanare la exterior si cu bataie la interior
Pereti exteriori ai profilelor sunt blindati dintr-un aliaj special din aluminiu
Tipuri de deschidere ale ferestrelor standard: cu aripa rotativa, roto-basculanta, basculanta si basculanta de supralumina

In functie de feroneria utilizata si de vitrare, ferestrele indeplinesc cerintele clasei de siguranta pana la WK4 si de protectie antiglont pana la FB 6.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.