logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO FW50+

Constructie standard pentru fatade cortina

Prin multi-sistemul consacrat deja in practica FW 50+ (latime de profil 50 mm) pot fi realizati pereti cortina si luminatoare de o mare diversitate conceptuala. In plus, compatibilitatea sistemelor din universul sistemelor Schüco garanteaza libertatea de creatie.

FW 50 neu

SCHÜCO FW50+  Privire de ansamblu

  Latime vizibila redusa, de doar 5 mm
  Dimensiuni mari de raster posibile
  Se poate combina cu toate sistemele Schüco pentru usi ADS si ferestre AWS 
  Numeroase variante de design datorita programului divers de capace presoare 
  Componente de sistem antiefractie si rezistente la glont 
  O buna izolare termica si fonica 
  Montaj simplu si rapid datorita gradului mare de prelucrabilitate

Sistemul izolat termic, standart, pentru fatade cortina verticale, ofera, datorita vastului program de capace presoare, nenumarate posibilitati diferite de design, pentru fatade cu aspect deosebit.


Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.