logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO FW50+.HI

Sistemul cu izolare termica ridicata pentru pereti cortina verticali

Sistemele .HI (High Insulation) reprezinta o piatra de hotar in izolarea termica. Prin tehnica inovativa de izolare, sistemele de perete cortina cu izolare termica ridicata asigura respectarea standardelor de economisire a energiei actuale ca EnEV si Document L.

FW50HI

SCHÜCO FW50+.HI  Privire de ansamblu

  Izolare termica optima printr-o tehnica inovativa de izolare
  Variante multiple de design gratie latimilor mari ale rasterului
  Numeroase variante de design datorita programului cuprinzator de capace
  Combinabil cu toate sistemele de usi si ferestre Royal S
  Inalta izolare fonica
  Montaj simplu si rapid gratie gradului mare de prefabricare

Sistemul standard cu izolare termica ridicata ofera prin intermediul unui vast program de placari variante de design dosebite pentru pereti cortina cu diverse accente.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.