logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO FW50+S

Sistem cu aspect de otel

Cine doreste sa obtina aspectul unui perete cortina din otel fara a renunta la avantajele sistemelor din aluminiu gaseste solutia ideala cu FW 50+S.

FW 50S

SCHÜCO FW50+S  Privire de ansamblu

  Poate fi combinat cu sistemul standard FW 50+
  Design tehnic prin variante suplimentare de capace, eventual cu insurubare vizibila
  Aspect filigranat cu latimi vizibile inguste la interior si exterior
  Inalta izolare termica si fonica
  Montaj simplu si rapid gratie gradului avansat de prefabricare

Aspectul zvelt al constructiilor din otel este dat de profilele portante ale acestei constructii cu montanti si rigle izolata termic atat in cazul peretilor cortina de mari dimensiuni cat si in cel al foaierelor sau spatiilor de acces.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.