logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO FW50+S.HI

Sistem cu aspect de otel cu izolare termica ridicata

Cei care doresc efectul vizual al otelului fara a renunta insa la avantajele unei constructii din aluminiu cu izolare termica ridicata vor descoperi ca FW 50+S.HI reprezinta solutia perfecta.

fw50shi

SCHÜCO FW50+S.HI  Privire de ansamblu

 

  Combinabil cu sistemul standard FW 50+
   Design tehnic cu variante suplimentare de capace, si cu insurubare vizibila
  Aspect filigranat gratie latimilor vizibile inguste la interior si exterior
  Inalta izolare fonica si termica
  Montaj simplu si rapid datorita gradului inalt de prefabricare

Profilele portante ale acestei constructii cu montanti si rigle dau un aspect zvelt atat in cazul peretilor cortina de dimensiuni mari cat si in cel al foaierelor sau spatiilor de acces ample.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.