logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO FW50+SI

Cu sistemele certificate pentru case pasive Schüco FW 50+.SI si FW 60+.SI se pot construi acum fatade din aluminiu in conditii de casa pasiva .Schüco este in acest moment singurul ofertant pentru un astfel de sistem.

Schüco FW 50+.SI si FW 60+.SI
Noile variante constructive .SI(Super Insulation) ale constructiilor montant-rigla din aluminiu FW 50+ si FW 60+ se evidentiaza prin detalii inovative. Noul concept pentru izolator , prin folosirea materialelor inovative, reduce la minim pierderile de energie. Orientarea suprafetelor de reflectie ale capacelor presoare spre interior este o alta caracteristica constructiva care are ca efect valoarea exceptionala a coeficientului de transfer termic Uf- de pana la 0,78 W/(m²K) incluzind si influenta suruburilor. Aceasta valoare se obtine in varianta de sistem certificata pentru case pasiva, cu o vitrare de 48mm.

Pentru certificarea de către PHI sistemul a fost evaluat dupa criteriul de confort al casei pasive Ucw ≤ 0.80 W / (m² K) si a fost certificat avand o excelenta izolare termica pentru standardul de casă pasivă . Aceasta valoare a fost stabilita de PHI cu cele mai noi critetii de certificare pentru sisteme de fatade , folosind un vitraj triplustrat(Ug = 0,70 W/(m²K)) pentru un element de fatada de 1,20 m x 2,50 m. Pentru prima data au fost luate in considerare, pe langa influenta suruburilor de prindere ale capacelor presoare si influenta calelor suport pentru sticla.

„Certificarea a fost facut in urma obtinerii unei valori deosebit de bune, incluzand suruburile" confirma Prof. Dr. Wolfgang Feist de la Passivhaus Institut Darmstadt. „In viitor vor fi montati distantori suplimentari si pierderile la marginea sticlei vor fi in continuare micsorate. Conductivitatea termica redusa a presorului este un motiv pentru influenta redusa a suruburilor. Calele suport sunt din otel inoxidabil, iar conductivitatea termica a acestui material este cu un ordin de marime mai mica decat a aluminiului. Zona de falt este umpluta cu spuma polipropilenica,un material foarte bun izolator.

fw 50 ks

SCHÜCO FW50+SI  Privire de ansamblu

Tehnologie fotovoltaica integrata in fatade
Pentru imbunatatirea suplimentara a bilantului ecologic al unui imobil exista o solutie de sistem pentru FW 50+.SI, care face posibila integrarea sigura si economica a tehnologiei fotovoltaice in cladire. Pentru acest lucru sunt disponibile diverse articole precum rigle si montanti prevazute cu canale pentru cabluri, precum si cleme si suporti pentru cablarea simpla, sigura si economica a modulelor fotovoltaice. Pe langa panourile fotovolatice Schüco se pot integra in fatade si panouri termnice. Acest lucru ajuta la protectia durabila a mediului.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.