logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO Top Sky 1

Constructia pentru copertine vitrate

Top Sky I reprezinta sistemul ideal de copertine pentru infrumusetarea si protectia intrarii. Elementele creative variate ofera o deosebita libertate de creatie pentru planificare si realizare.

TopSky1

SCHÜCO Top Sky 1  Privire de ansamblu

  Profile din aluminiu de cea mai inalta calitate sustinute de sistem: rezistente la coroziune si usor de ingrijit
  Solutia ideala pentru copertine vitrate cu sticla de siguranta sau module fotovoltaice
  Grad inalt de autocuratare prin inclinatia fixa de 30°
 

Montaj individual la cladirile deja existente sau la constructii de pereti cortina (latime vizibila 50 mm)

  Grosimi ale vitrajului intre 8 – 16 mm
  Adancimi de montaj ale profilelor portante: 45 mm

Top Sky I ofera numeroase posibilitati de accentuare a fatadei prin alegerea diferitor culori si vitraje. O utilitate suplimentara ofera elementele fotovoltaice: beneficiati pe langa protectia impotriva intemperiilor si de o sursa de curent electric.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.