logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO SunControl fix

Sistemul de protectie solara functional si cu design deosebit

Schüco SunControl fix este solutia completa pentru protectia solara cuprinzatoare cu lamele de dimensiuni mari de la 105 pana la 690 mm - robuste, durabile si cu intretinere usoara. SunControl fix ofera avantaje convingatoare datorita variatelor sortimente de lamele si posibilitati de fixare.

SunTec

SCHÜCO SunControl fix  Privire de ansamblu

Umbrire deosebit de eficienta pe timpul verii, vedere libera si multa lumina a soarelui pe timpul iernii
Protectie solara independenta de vant
Montaj cat mai usor, calitate supersioara si incredere
Solutii flexibile de protectie solara prin posibilitati de creatie individuale in ceea ce priveste forma, culoarea si latimea lamelelor
Incredere prin independenta de vreme 
Reducerea impovararii termice
Sistemul de umbrire se integreaza atractiv in structura cladirii

Prin Schüco SunControl fix arhitectii, prelucratorii si constructorii au ocazia de a profita de o multitudine de optiuni de umbrire si montaj. Sistemul ofera astfel solutii economice, care conving prin obisnuita calitate superioara de la Schüco.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.