logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO SunControl glisant

Vedere ideala si protectie solara

Sistemul de lamele glisante Schüco SunControl reprezinta protectia solara ideala pentru ferestrele locuintelor si ale cladirilor administrative.

suncontrolglisant

SCHÜCO SunControl glisant  Privire de ansamblu

Sistem inovativ pentru protectia solara si contra vizibilitatii
Trei tipuri de lamele montate fix in cadru 
Oblon cu sau fara vizibilitate
Actionare manuala sau electrica
Silentios
Manevrare usoara
Adancime de constructie redusa
Suprafete eloxate sau vopsite in sistemul Schüco Finish

Obloanele din aluminiu se culiseaza pe sinele de rulare din fata ferestrelor. Obloanele pot fi realizate intr-unul sau mai multe canate cu una sau doua cai de rulare.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.