logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

SCHÜCO SunControl mobil

Protectie solara pentru toate cerintele

Directionarea luminii sau umbrire – Schüco ofera prin SunControl mobil un sistem inovativ de protectie solara, care stabileste noi standarde in industria constructiilor. Lamele mobile de mari dimensiuni pot fi combinate optim cu peretii cortina prin subansamble special proiectate.

SunControl

SCHÜCO SunControl mobil  Privire de ansamblu

Umbrire deosebit de eficienta pe timpul verii, vedere libera si multa lumina naturala pe timpul iernii
Protectie solara independenta de vant
Montaj cat mai usor, calitate superioara si siguranta
Solutii flexibile de protectie solara prin posibilitati de creatie individuala in ceea ce priveste forma, culoarea si latimea lamelelor
Design deosebit
Sistemul de umbrire permite integrarea atractiva in imaginea peretilor cortina
Multe sortimente de lamele din sticla, aluminiu si tabla perforata
Libertate mare de creatie prin design particularizat
Forma curba a lamelelor conduce la prelungirea intervalelor de curatare

Prin sistemul mobil Schüco SunControl arhitectii, prelucratorii si constructorii au ocazia de a profita de o multitudine de optiuni de umbrire si montaj. Sistemul ofera astfel solutii economice, care conving prin obisnuita calitate superioara de la Schüco.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.