logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 32 SC - usa

Solutie izolata termic, inteligenta pentru usi glisante destinate constructiilor rezidentiale

Sistemul Royal S 24 ofera o solutie pentru usi si ferestre glisante inteligenta si economicoasa din punct de vedere al spatiului: canaturile dispar de exemplu complet in perete. Rezultatul: folosirea optima a spatiului chiar si ladeschiderea completa a usii, trcerea facila fiind posibila chiar si in cazul deschiderilor mici ale peretelui. O constructie ideala pentru constructiile rezidentiale.

ASS32sc

Schüco ASS 32 SC  Privire de ansamblu

  Latimi vizibile inguste ale canaturilor pentru luminozitate maxima
  Folosire optima a spatiului gratie montajului in perete
  Latimi mari ale spatiului de trecere
  Profile din aluminiu cu izolare termica solide si cu un inalt grad de stabilitate
  Utilizare confortabila datorita manerelor utilizabile cu o singura mana
  Libertate mare de creatie gratie compatibilitatii perfecte intre sisteme, fiind posibila combinarea cu oberlihturi si balustrade

Sistemul Royal S 24 face posibile si deschideri generoase cu sine cu 3 cai de pana la 2/3 din latimea elementului, de exemplu pentru treceri catre balcoane si terase. Posibilitatile suplimentare de combinare cu oberlichturi si parapeti fac posibile constructii individualizate si adaptate.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.