logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 50 FD.NI - usa

Usi pliant-glisante pentru interior

In spatii in care izolarea termica nu constituie o necesitate usa pliant-glisanta Royal S 50NF reprezinta cea mai buna alegere. Pentru extinderea spatiilor destinate afacerilor si birourilor sau in zone de trecere, ansamblul de usi poate fi deschis complet. Pachetele de canaturi pot fi pliate fara efort si cu un necesar mic de spatiu si pot glisa catre dreapta si/sau stanga.

ASS50fdni

Schüco ASS 50 FD.NI  Privire de ansamblu

  Profile din aluminiu stabile
  Utilizare confortabila datorita manerelor utilizabile cu o singura mana
  Suprafata cu fininsaj durabil
  Izolare fonica marita, optional
  Posibilitatea utilizarii diferitor baghete de sticla
  Utilizabil si pentru vitrarea balcoanelor

Elementele individuale se pliaza simplu in pachete inguste si gliseaza catre colturi - rapid, compact si aproape fara zgomot. Royal S 50NF ofera acelasi confort ca si seria cu izolare termica Royal S 70F si poate fi combinata fara probleme cu alte sisteme Schüco.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.