logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 70 FD - usa

Usi pliant-glisante pentru exterior

Cu usa pliant-glisanta cu izolare termica Royal S 70F se pot deschide aproape complet pereti de sticla. Pachetele de canaturi ale acestei usi se pot plia usor si fara efort atat catre interior cat si catre exterior si pot glisa catre dreapta si/sau stanga. Canaturile aluneca aproape fara zgomot pe dispozitivul de rulare, fiind conduse sigur in partile inferioara si superioara.

ASS70fd

Schüco ASS 70 FD  Privire de ansamblu

  Profile din aluminiu izolate termic, stabile
  Utilizare confortabila datorita manerelor utilizabile cu o singura mana
  Suprafata cu fininsaj durabil
  Izolare fonica marita, optional
  Culori diferite ale profilului la interior si exterior (suprafete colorate sau eloxate)
  Posibilitatea utilizarii diferitor baghete de sticla
  Utilizabil si pentru vitrarea balcoanelor

Elementele individuale se pliaza in pachete inguste si sunt impinse catre partile laterale - rapid si compact. Astfel se creaza o legatura perfecta intre exterior si interior. Royal S 70F poate fi combinat fare probleme cu alte sisteme Schüco.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.