logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ASS 50 FD.NI

Elemente pliant-glisante pentru interioare

In zonele, in care nu se solicita izolare termica, constructia pliant-glisanta neizolata Royal S 50NF este alegerea cea mai potrivita. Elementele pot fi deschise complet pentru prelungirea spatiilor comerciale si de birouri precum si a celor de trecere. Cercevelele pot fi pliate simplu, economisind spatiu.

ASS50

Schüco ASS 50 FD.NI  Privire de ansamblu

  Profile stabile din aluminiu
  Manere confortabile cu posibilitate de incuiere
  Finisare durabila a suprafetei
  Se poate opta pentru o protectie fonica superioara
  Montarea diferitelor baghete de vitrare
  Se poate folosi si pentru vitrarea de balcoane

Elementele se pliaza simplu intr-un pachet si se deplaseaza in colturi - rapid, compact si silentios. Royal S 50NF ofera acelasi confort ca seria izolata termic Royal S 70F si se poate combina fara probleme cu alte sisteme Schüco.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.