logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ADS 50.NI

Sistemul din aluminiu Schüco ADS 50.NI (neizolat) a fost conceput special pentru compartimentari interioare. Constructiile pana la inaltimea uzuala a incaperilor sunt stabile static, per desi latimea vizibila este redusa iar adancimea de construtie masoara doar 50mm. Desigur, acest sistem est eperfect compatibil cu sistemule de ferestre neizolate Schüco AWS.

ADS 50.NI

Schüco ADS 50.NI  Privire de ansamblu

  • Aspectul optic al cladirii este identiic la exterior si interior, pentru ca latimile vizibile sunt identice cu cele ale sistemelor izolate. 
  • Optional , cercevea coplanara 
  • Latimi vizibile foarte mici, incepand de la 70 mm
  • Se pot utiliza vitraje de la 4 la 32 mm 
  • Greutatea cercevelei max. 160 kg
  • Exista praguri plate pentru constructii fara bariere
  • Numeroase variante constructive: cu unul sau 2 canete, cu deschidere spre interior sau exterior, usi antipanica , usi pendulare, usi    automate si usi complet din sticla 
  • In functie de feroneria si vittrarea folosite usile raspund cerintelor de siguranta pana la clasa WK2
  • Compatibilitate cu numeroase sisteme Schüco

Utilizarea universala a usilor Schüco ADS 50.NI atesta tehnologia de sistem evoluata a usilor din aluminiu. Pe langa constructiile de usi se pot realiza de la pereti de compartimentare interioara pana la windfanguri si spatii pentru receptii.

Tamplarie Aluminiu

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.