logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Porti batante ingropate

Automatizare cu motor ingropat pentru porti batante

pdf

porti batante ingropateCubic este un sistem de automatizare ingropat pentru portile batante, ideal pentru porti pentru care aspectul arhitectural este de importanta majora, fiindca nu modifica alura si stilul portii.

Reprezinta automatizarea ideala pentru portile de prestigiu, ale cladirilor cu importante particularitati arhitecturale, de importanta istorica, pentru orice stil, estetica si eleganta ramanand nealterate

Caracteristici:

  • Pentru porti cu trafic frecvent (Cubic 6-6 V) sau pentru utilizare masiva (Cubic 6H-6HV) .
  • Noile motoare/ motoreductoare IP67 sunt asamblate intr-o carcasa de fundatie robusta, din otel zincat prin cataforeza pentru a creste rezistenta la agentii atmosferici.
  • Automatizarea este fixata cu ajutorul suruburilor din otel inoxidabil inserate in carcasa
  • La versiunea cu deschidere la 110° miscarea de rotatie este executata prin intermediul unui  sistem cu pirghie, iar la versiunea cu deschidere la 180°, optional, prin intermediul unui sistem de reductie cu lant.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.