logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Facil

Motoare cu brat articulat pentru automatizarea portilor batante cu canate pina la 2,3 m

pdf

facilCele mai potrivite cuvinte pentru a descrie automatizarile Facil si Arc sunt: utilizare comoda si flexibilitate.

Automatizari electromecanice ireversibile pentru porti batante, ele reprezinta solutia ideala pentru utilizare frecventa.

  • Silentioase si robuste, sunt usor de instalat si pot fi conectate la orice aplicatie, indiferent de complexitate, cum ar fi canatele foarte mari sau stalpii din plumb.
  • Estetic, versatil, usor de utilizat, Facil, dupa cum evidentiaza si numele, este o automatizare electromecanica ireversibila pentru porti batante cu canaturi pana la 2, 3 m. Se muleaza perfect pe necesitatile clientului. Sistemul manual cu cheie este localizat pe partea frontala a unitatii pentru a facilita accesul.
  • Carcasa din ABS ofera un nivel inalt de protectie, in timp ce design-ul cu linii simple face ca unitatea sa se potriveasca pentru orice tip de structura – clasica sau moderna. In versiunea a.c., panoul de comanda electronic E2, situat in interiorul automatizarii, poate fi indepartat pentru a asigura un acces mai usor la ghidaje.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.