logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Luxo

Kit pentru automatizarea portilor batante cu canate de lungimi pina la 5 m.

pdf

luxoDITEC prezinta o linie completa de produse create pentru instalare facila pe porti batante de diverse marimi si pentru utilizare foarte frecventa.
Elegant si rafinat, Luxo a fost creat pentru a fi admirat si dorit. Caracterizat de un design modern, cu o configuratie estetica ce se adapteaza oricarui tip de profil, Luxo a fost creat si dimensionat pentru cele mai robuste si rezistente mecanisme DITEC. Aluminiul din care este facut ii confera o alura luminoasa ce se pastreaza in timp, in ciuda conditiilor atmosferice, datorita stratului suplimentar de vopsea poliesterica.

Fiecare model si fiecare detaliu au fost studiate si create cu atentie si pasiune. Caderi de curent? Nici o problema! Usita eleganta, usor accesibila, adaposteste un mecanism manual de punere in functiune pentru a asigura functionarea normala chiar si in cazul penelor de curent.

Usor de instalat! Sub carcasa externa, cablurile de conectare la curent sunt ordonate in asa fel incat atat instalarea, cat si intretinerea sa fie cat mai usoare.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.